Over ons

Banner Image

Taarten van Asli

Een wereld van zoete verleidingen

Welkom bij Taarten van Asli, waar we de kunst van het bakken tot leven brengen en een wereld van verrukkelijke smaken creëren voor onze gewaardeerde klanten in Zaandam en Amsterdam. Bij Taarten van Asli draait alles om passie voor het vak, liefde voor kwaliteit en het delen van heerlijke momenten met onze gemeenschap.

Onze bakkerij is meer dan alleen een plek waar we taarten maken - het is een oase van zoete verleidingen, waar elk gebakken meesterwerk een verhaal vertelt van vakmanschap en creativiteit. Of het nu gaat om een verjaardagstaart, een bruidstaart of gewoon een traktatie om jezelf te verwennen, wij streven altijd naar perfectie en streven ernaar onze klanten te verrassen en te verwennen.

Ontdek onze lekkernijen

Bij Taarten van Asli geloven we in het creëren van een complete ervaring voor onze klanten. Daarom hebben we gezellige filialen geopend in zowel Zaandam als Amsterdam, waar iedereen van harte welkom is om te komen zitten en te genieten van onze heerlijke lekkernijen onder het genot van een kopje thee of koffie. Onze ambiance is warm en uitnodigend, en ons personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

Of je nu alleen komt om te ontspannen na een lange dag of om een speciale gelegenheid te vieren met vrienden en familie, bij Taarten van Asli vind je altijd een stukje hemel op een bord. Dus kom langs, laat je verleiden door onze smaken en geniet van een moment van puur genot bij Taarten van Asli.